perjantai 6. kesäkuuta 2014

Mainospyyhkeestä kylpytakki

Kasvohoitolasta joskus mukaan saatu mainospyyhe muuntui pienemmän neitimme kylpytakiksi. Pyyhe on ollut hyllyssä lähes käyttämättömänä jo monta vuotta, mutta jostain siihen oli kuitenkin ehtinyt tarttua pinttynyt (ruoste?) tahra. Ja rumiahan nää logopyyhkeet ny on muutenki. :D Eli kierrätyshaasteen innoittamana oli tällekin hyvä keksiä uusi elämä. :)


Leikkelin takin aikalailla summissa, vähän mallailin tytön collegetakkia pyyhkeen päällä, ja yritin vältellä logotekstiä parhaani mukaan. Tekstikohtaa jäi näkyviin hieman hupun alareunaan ja toiseen hihaan, joten niiden päälle ompelin soiroa tilkkulaatikon kankaista. Tahra jäi selkäpuolelle ja sen päälle ompelin tyttöjen vanhasta t-paidasta talteen leikatun kukka-aplikaation. Pyyhkeessä oli tuollainen pussiosa, johon sai tungettua pyyhkeen sisälle ja nyöreillä kiristettyä kassiksi, joten kangasta oli pienellä matkalla kaksin- (vai peräti kolmin?-) kertaisesti, ja kangasta riitti siis hyvin huppuun ja taskuunkin. Nyöri pääsi vyötärölle.Kukka olis voinut olla vähän korkeammalla ja muutenkin takki tuli ommeltua muka kiireessä vähän sinne päin, mutta kyllä tää nyt ehdottomasti käyttöön pääsee. :)

10 kommenttia:

 1. Ei tämä kyllä näytä mitenkään kiireessä ommellulta! Hauskan näköinen takki. Ihana ja kekseliäs ajatus pyyhkeiden uusiokäyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanotaanko, että lähemmässä tarkastelussa saattaisi huomata pientä hutilointia. :D Kiitos! :)

   Poista
 2. Komppaan Hannaa, järjettömän hyvä kierrätysidea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista :) Toi pyyhe oli tosiaan ollut mulla kaapissa moooonta vuotta, joskus meinasin jo vauvan huppupyyhkeeksi ommella, mutta jostain syystä jäi tekemättä.

   Poista
 3. Kiva takki! Hyvin olet saanut mietittyä ja aseteltua kaavan, kun pyyhe riitti kylpytakiksi asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hyvin tosiaan riitti tommosen pikkunatiaisen (86/92 cm) takkiin, mutta ihan ton pussin ansiosta kylläkin. Ilman sitä ois varmaan joutunut tekemään vähän tilkkuilua.. :)

   Poista
 4. Minunkin pitäisi innostua saunatakkiprojektista. Minäkinpä taidan käyttää vanhoja pyyhkeitä, niin saa ostaa uusia kauniita tilalle. Hyvä idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva jos innostut! :) Mäkin itseasiassa tarvisin myös itelleni uuden saunatakin, kun vanha on sotkettu hiusvärillä.. :D

   Poista
 5. Tämä on tosi ihana :) Meilläkin lapset kaipaisivat uusia kylpytakkeja. Tässä olikin hyvä idea vanhoille pyyhkeille :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...