keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Virkattu (mini) Asteri-matto

Piiitkän blogitauon jälkeen on hyvä esitellä jo ajat sitten valmistunut trikookuteesta virkattu minimatto. Tämä on odotellut pääsyä uuteen leikkimökkiin ja nyt se on vihdoin siellä. Tällä kertaa kuva pelkästä matosta, ehkä sitten leikkimökistäkin joskus, kun se alkaa näyttää sisätiloiltaankin vähän valmiimmalta.. :)


Maton ohje on siis Kauhavan Kangasaitan Asteri, mutta pienennettynä versiona; maton halkaisija on n. 70 cm. Leikkimökkiin on valmistunut myös verhoa ja muuta pientä, mutta niistä lisää myöhemmin... :)

8 kommenttia:

 1. Sievä matto! Ihana nähdä leikkimökkiä sitten enemmänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mäkin innolla odottelen, että leikkimökki valmistuisi, toivottavasti ei jää ikuisuusprojektiksi.. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mäkin tykkään, ihastelin mallia yhdessä blogissa ja olihan se itsekin kokeiltava. Onneks oli oikea tarvekin, ettei ihan turhan pantiksi jäänyt.. :)

   Poista
 3. Ihana minimatto. Olen itse tehnyt asteri-mallilla ohuesta ontelokuteesta ihan ohjeen mukaan ja toisen paksusta ontelokuteesta mallia suurentaen. Sen maton halkaisija on 178cm. Tervetuloa vierailemaan blogissani silimukointia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piritta :) Käynkin heti kurkkimassa blogiasi!

   Poista
 4. Mitä kudetta ostan että saan tuon 70 cm halkasijaltaan koon tehtyä? Kiitos jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Leena, anteeksi kun vastaaminen kesti näin pitkään, blogi on ollut hyvin vähällä huomiolla viime aikoina.. Itse virkkasin siis maton ihan tavallisesta trikookuteesta, mutta muokkasin itse ohjetta. Tein vain tuon uloimman pitsikerroksen jo aikaisemmin, laskeskelin silmukkamäärän siihen sopivaksi.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...