maanantai 28. huhtikuuta 2014

Peikkopuku

Vappu ja naamiaiset! Taas pääsin ompelupuuhiin tyttären kerhon naamiaisten varjolla! :) Tällä kertaa meidän neiti halusi olla peikko. (Prinsessavaihe on ohitettu?!) Mullapa sattui löytymään kaapista just sopiva määrä tollasta vähän säkkikangasta muistuttavaa kangasta, kirppikseltä muinoin ostettu. Puku on ihan summissa saksittu, koska siis peikkopuvunhan kuuluu olla tollanen säkki. "Paikat" ompelin ensin ompelukoneella kiinni, sitten käsin ruskealla virkkauslangalla vähän niin ja noin. Häntään tekaisin muhkean tupsun ja lisäksi rusetin, tyttöpeikko kun on. Samanmoisen rusetin ompelin myös pompulaksi, niin saa tukkaanki laittaa takkujen lisäksi jotain vaaleanpunaista. Taskut lisäsin tytön erillisestä pyynnöstä, niihin voi sitten kuulemma piilottaa metsän aarteita. :)


 

Sinne meni peikko bileisiinsä. Muistutin vielä lähtiessä, ettei sitten revi häntäänsä. -Miks? -No koska se voi irrota... :D

10 kommenttia:

 1. Hauska postaus ja aika söpö peikko siellä :) Mulla on vappuasut vielä ihan pikkasen kesken, pitikin taas jättää näin viime tippaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista :) Innolla oottelen sun viime tipan vappuvermeitä! :)

   Poista
 2. Suloinen peikkotyttö :) Pitäähän niitä tyttöpeikkojakin olla. Kivasti olet toteuttanut asun. Näyttää jotenkin selkältä tuo malli. Monesti naamiaisasut tuntuvat minusta niin työläiltä, että vähälle on jäänyt tekeminen. Tuolla tyylillä voisi toteuttaa aika monenlaisiakin asuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle sopii parhaiten tälläset pikaisesti valmistuvat jutut, kun alotan aina niin viime tipassa.. :D Mutta totta, samalla tyylillähän vois tehä vaikka mitä, kun vaan ideoita piisais :) Kiitos Kanneli! :)

   Poista
 3. Upea peikkopuku! Voi kun oisin keksinyt vastaavan minäkin mutta nyt on jo liian myöhä tehdä mitään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nin@! :) Ens vuonna sitte, vaikka kyllähän sä tämmösen nopeesti taiot, jos vaan sattuu materiaalia valmiina löytymään ja tarve vielä naamiaispuvulle ois.. ;)

   Poista
 4. Tooosi kiva! :) Meilläkin olis vappunaamiaiset tiedossa ja mä oon niiiiin myöhässä (lue: mitään en oo tehnyt!!).. Mulla on pitkään ollut jo hyvä plääni mut tällä aikataululla en saa valmiiks (oma moka).. Nyt pitää keksiä jotain nopsaa.. Luulatavasti päädyn kissalinjalle kun se on nopee ja helppo.. Teilläkin tais jossain vaiheessa oli kisu naamiaisasu (käynpä kurkkaamassa)..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli muuten teidän supersankari-asu mielessä kun itekseni mietin vaihtoehtoja, mutta neidiltä tuli sitten niin päättäväinen peikko-toive, etten lähtenyt edes ehdottelemaan vaihtoehtoja. :) Toivottavasti ehit nyt jotain vielä värkkäämään, ehdotan kummitusta hätäratkasuks! ;D Kiitos Marluska! :)

   Poista
 5. Tosi söpönen peikkotyttö! Ja tuo häntä on ihan huippu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peikkotyttö auttoi itse häntänsä tekemisessä, vanua oli kiva repiä ja ojentaa täytteeksi :) Kiitos ja kiva kun liityit lukijaksi! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...