perjantai 22. elokuuta 2014

Säilytyslokerikko

Hoijoi, blogiparka on ollut ihan unholassa pitkän tovin. Töihin kun palas, niin ei juuri kauheesti oo ehtinyt (jaksanut) ompelukoneen ääreen istahtaa. Ilmeisesti nyt alkaa kuitenkin työelämä tuntuun taas normiarjelta, kun joitakin pikasurautuksia oon ehtinyt ommella, ja monesta muusta haaveilla. :)
Tyttösten kammat, harjat, pinnit, korut sun muut muuttivat seinälokerikkoon prinsessapeilin alle.


Tukan kampaaminen oman peilin edessä aamuisin ennen päiväkotiin lähtöä sujuu nyt paljon sutjakammin, kun harjaa ja pompuloita ei tarvitse ensin etsiskellä ympäri taloa. Tai näin ainakin mun kuvitelmissa tapahtuu.. :)

13 kommenttia:

 1. Vitsit kuinka hyvä idea ja niin nätti, tyttömäinen toteutus! Nim. Pinnit, pompulat ja hiusharjat hukassa joka aamu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista :) Taitaa tosiaan olla aika yleinen "vaiva" tyttölapsiperheissä tuo aamuinen pompuloiden metsästys :D

   Poista
 2. Tosi kiva lokerikko ja ihana oma peili :-)

  VastaaPoista
 3. Kiva lokerikko, ihanat värit! Tuollaisille onkin paljon käyttöä, säilyy edes jonkin aikaa tavarat järjestyksessä (meillä ne nimittäin tuppaavat kaikista hienoista systeemeistä huolimatta jossain vaiheessa ajelehtimaan pitkin poikin taloa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, todellisuudessahan ne varmaan meilläki ajelehtii edelleen ympäri taloa, mutta onpahan ees nätti seinävaate seinällä :D Kiitos Hanna Mi! :)

   Poista
 4. Ihana prinsessakokonaisuus ja vielä käytännöllinenkin :)

  VastaaPoista
 5. Yhyyy missä olet? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eeei, kyllä itteekin vähän harmittaa, että blogi meinaa jäädä ihan kokonaan :( mutta kiitos hei kommentista, että joku vielä silti jaksaa käydä kurkkaamassa, oisko mitään elonmerkkejä havaittavissa.. :D mul ois tuol kyl pari pipoo ja kauluria vailla kuvaamista.. hmm :D

   Poista
 6. Herätähän blogisi kesäunesta :D Blogihaaste http://kasintehdyt.blogspot.fi/2015/07/blogihaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No haaveissa on kyllä herättää blogia henkiin, mutta jotenkin nihkeetä taas toi alottaminen! :D Mutta kiitos kovasti haasteesta, kyllä sekin nyt ainakin yhden sykäyksen anto! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...