sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Leikkimökin verhot

Leikkimökki on edelleen vaiheessa, mutta verhot ovat paikoillaan. :)Heti kun verhot ilmaantuivat ikkunoihin, mökissä alkoi "yö", eli verhot oli kiskottava kiinni. Tosin nämä verhot eivät riittäneet peittämään koko ikkunoita, joten  sivuverhot vois olla seuraavana ompelulistalla.. ;) Kirpparilta haalin kahvikuppeja sun muuta astiaa, samoin kuin tuon pöydän. Verhojen kankaat saatuja. <3


 Keskeneräisessä keittiössä porisi myös aika herkullisen näköiset sapuskat ja öö, vauva oli kylvyssä? :D12 kommenttia:

 1. Ihana ja kaunis verho, sopii tyyliltään ja väreiltään niin hyvin leikkimökkiin! Hienot kupitkin olet löytänyt mökkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kuppeja on käytetty ahkerasti ja yksi on jo liimattu takaisin kasaan. Arvashan sen, että liimaushommiin noiden kuppien kanssa pääsee... :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Pikku Akka :) Mä ehdin jo miettiä jouluverhojakin tonne, aika kauheeta näin heinäkuussa! :D

   Poista
 3. Söpö verho, käy hyvin leikkimökkiin :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä <3 Niin nätit verhot!

  VastaaPoista
 5. Ihanat verhot! Juuri täydellisen malliset ja väriset leikkimökkiin. Onneksi kirppiksiltä saa ihania astioita edullisesti leikkejä varten, ovathan ne kauniimpia kuin muoviset (joita tosin meiltä löytyy :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä meiltäkin niitä "ihania" muovisia löytyy! :D Nämä kahvikupit (4 kpl) tasseineen lähti eurolla mukaan, joten kyllä näillä kehtaa kahvittelukestejä leikkiä, eikä harmita vaikka joutuu joskus liimailemaan.. ;) Kiitos Hanna Mi! :)

   Poista
 6. Kauniit verhot ja niin ihanan väriset:) Hauskaa puuhaa varmasti tuo leikkimökin sisustus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on, siis hauskaa puuhaa! Just sopivassa mittakaavassa mulle, kun en muuten oo kummonen sisustusintoilija.. ;) Kiitos Hanna! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...