maanantai 26. toukokuuta 2014

Tiipii

Honkkarista ostettu ruma teltta sai uuden päällisen. Oli se jo onneks vähän revennytkin, että sain hyvän syyn leikellä kaavoiks.. ;) Säästin pohjamuovin, ompelin siihen vaan päälle kankaan, ni on mukavampi istuskella ja ehkä vähän kivemman värinenkin. Kankaat on vanhoja lakanoita, joista on jo mekkojakin ommeltu.Tiipii pääsi heti valmistuttuaan käyttöön, tosin sisätiloissa, koska ulkona satoi vettä. Nuo ekat kuvat on sitten otettu tänään vähän aurinkoisemmassa säässä.. :)
 

14 kommenttia:

 1. Ihana teltta! Kauniit kankaat ja taitava ompelija, niin eihän lopputulos huono voi olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hanna Mi! En mä nyt itteeni vielä sanois taitavaks ompelijaks, mutta kyllä mäkin tykkään lopputuloksesta! :)

   Poista
 2. Aivan ihana teltta <3 Noin kaunista katselee sisälläkin ihan mielellään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, alkuperäinen teltta oli sellainen kammottava sini-puna-keltainen, sitä ei ollu miellyttävä katella ees ulkona :D Kiitos Saara! :)

   Poista
 3. Kaunis teltta! Uskon, että sille on kovasti käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin hyvin kuvitella, että tää on pystyssä melkein koko kesän, sisällä tai ulkona.. tosin pihalle on rakenteilla myös leikkimökki, että se saattaapi valmistuttuaan viedä hohtoa teltalta.. :D Kiitos Laura :)

   Poista
 4. Voi kun kiva ja kangas on kaunista. Lapset kyllä tykkää tuollaisista leikkipaikoista. Ainahan niitä telttoja koitetaan pystytellä paikkaan kuin paikkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, majaleikit on kyllä suosittuja ja tämän saa viritettyä pystyynkin ilman suurempia pähkäilyjä :D Kiitos Kanneli! :)

   Poista
 5. Tosi upea uudistus kauniilla kankailla, tosiaan ilo silmälle! Hienot vaunutkin kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista :) Vaunut on peräisin omasta lapsuudesta, alunperin isosiskolle hankitut, varmaan joskus 70-luvun loppupuolella. Ne on ihan haalistuneet ja vähän risatkin, mutta ah, niin ihanat! :)

   Poista
 6. Ihana nähdä tällainen hienosti onnistunut toteutus! Meillä majailee kaapissa vanha vaaleanpunainen risa prinsessamaja. Säästin, kun ajattelin että sitten joskus uusin siihen kankaat ja teen siitä oikein hienon ;) Nyt voisin pistää liikkeelle majan uusimista ja ryhtyä ratkomaan kankaita kaavoiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tää on ollut nyt ahkerassa sisäkäytössä, voiskin siirtää taas ulos... Mä jäänkin odottelemaan sun uudistettua majaa! :)

   Poista
 7. Ihana teltta! tuolla kyllä kelpaa kesäpäivänä touhuilla:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...