keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Rusettipipot

Kevät tulee kohisten, jeee! :) Kaikki neitien kevätpipot vaan tuntuu olevan taas hukkateillä, joten ompelin parit, vanhoista t-paidoista tottakai! :D Tällasia rusettipipoja oon kattellu useemmassakin blogissa ja näytti niin kivoilta ja helpoilta, että sellaset pääsi sitten munkin koneen paininjalan alle. :)


10 kommenttia:

 1. Rusettipipoja on tosi kiva tehdä! Tosi hyvät väriyhdistelmät näissä pipoissa. Tytöt tykkäsivät varmasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllähän nää heti käyttöön pääsi, vaikka isomman tytön mielestä kuulemma "kissapipo" ois kivempi. Tiiä sitte millanen se on, varmaan joku hukassa oleva, jonka äiti on jo unohtanu.. :D

   Poista
 2. Täälläkin kaivattaisiin paria uutta kevätpipoa, mutta saapa nähdä saanko aikaiseksi, en ole jostain kumman syystä ollenkaan innostunut noista pipojen ompeluista, vaikka toinen toistaan nätimpiä pipoja blogeissa vilahtelee. Tuolta kuvasta bongasin teidän tapetin - onpas jollain ollut hyvä maku, kuka sen onkin valinnut.... meillä on sitä samaa makkarissa, mutta luulisin, että eri sävyisenä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt mä jäin kuule oikein miettimään, että jos sä ompelisit pipon, ni varmaan panostaisit siihenkin ihan hirveesti ja jaksaisit väkertää jotain äärettömän pikkutarkkaa koristehörhelöä sun muuta :)
   No katos vaan, kyllä meillä vaan on hyvä maku! :D

   Poista
 3. ihan supersuloiset pipot! hyvä idea myös vanhoille t-paidoille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) juu, sattu löytyyn kaapista teeppareita just tyttöjen lempiväreissä :)

   Poista
 4. Tosi kivat pipot! Minäkin jo viime keväänä ihailin noita rusettipipoja kun tuli vastaan. Osaiskohan itsekkin väsää..?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...