torstai 20. maaliskuuta 2014

Kauppaan!

Kauppakassit ompelin PamPaun ohjeella. Näitä on pitäny ommella jo aikapäiviä sitten, mutta en ollut saanut aikaiseksi. Sitten bongasin täältä itelleni inspiraatiosykäyksen hedelmäpussien ompeluun ja samalla päätin vihdoin surautella noi kassitkin. Kiitos vaan Johannalle inspiksestä! :)Kassit on ommeltu vanhasta pussilakanasta (vuorikangas jotain kaapista löytynyttä) ja hedelmäpussit siis vanhasta verhosta. Hedelmäpusseja ompelin kolme kappaletta, ajan kanssa varmaan selviää riittääkö ne mihinkään.. Nyt jos roskiskaappi lakkais pursuilemasta niitä miljoonia muovipusseja! :)

8 kommenttia:

 1. Noita hedelmäpusseja olisi järkevää ommella kyllä täälläkin. Kiva kangas noissa kasseissa, tykkään ihan mahdottomasti ruskean ja valkoisen yhdistelmästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kestohedelmäpusseja vois ommella parit kavereillekin, tota verhoa kun tohon jäi ihan runsaasti.. :) Mäkin tykkään tosta kassikankaasta, sen valkopohjaisesta osasta on tehty yks mekkokin.. ei vaan toi ruskea väri enää välttis uppoa tolle meidän prinsessalle.. :)

   Poista
 2. Ole hyvä :) Kyl sul nyt on kylän hienoimmat kassit ja pussit :) Tuo kassikangas on aivan mielettömän ihanaa! Kuinka raskit saksia sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kyl! :D Tää kangas oli jo valmiiks saksittua, niin ei kirpassu leikellä loppua kasseiksi. :D Ja nythän sitä pääsee ulkoiluttaan ihan tonne ihmisten ilmoille, eikä tartte kaapissa hautoa. ;)

   Poista
 3. Hauska idea tuo hedelmäpussi, niitä kun tosiaan tursuaa sitten joka paikasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä! :) kyllähän noita on kaupoissakin myynnissä, mutta kun kerran voi tehä ite... ;)

   Poista
 4. Täytyykin kunnostautua näissä hedälmäpussiasioissa :) Haastoin sinut blogissani, käyhän kurkkaamassa http://humppatati.blogspot.fi/2014/03/haastemonsteri.html

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...