lauantai 19. heinäkuuta 2014

Nallereppu

Niin se meilläkin vaan just kohta on edessä; työ- ja päiväkotielämään siirtyminen. Siitä sen enempää jorisematta, pienemmältä neidiltä uupui tarhareppu. Muiden tekemien reppujen ihastelun jälkeen mietin, virkkaisko vai ompelisko. Lopulta Nuutikki-blogin upea panda-reppu inspiroi sen verran, että päätin kokeilla onnistuisko ompelu. Piirtelin kaavoja isomman neidin reppua apuna käyttäen ja kangasvarastoja tutkaillessa päädyin nalleen. Mä pysyttelin hyvin yksinkertaisessa mallissa ja jotenkin tästä jäi vähän vaisu, jotain piristystä tää ehkä kaipais. Kelpas kuitenkin neidille. :)Aika jättimäiseltä näyttää pikkuneidin selässä, ja hihnoissa on säätövaraa vaikka aikuisellekin.. :D Repun olkahihnat otin vanhasta risasta repusta ja päällystin tuolla karvakankaalla. Päällikangas on muistaakseni Ikeasta ostettua ja karvakangas kirppikseltä. Vanhat sammarit leikkelin "tukikankaaksi", mutta varsinaista vuorta repussa ei ole.

Isosisko halusi tietty myös kokeilla reppua, mutta ei ihme kyllä vaatinut itselleen omaa. (Prinsessareppu vei siis voiton :D).Nyt kelpaa pakata päiväkotikamppeet mukaan. :)

16 kommenttia:

 1. Onpa söpönen reppu. Kelpaa hoitopäiviä odotella.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana! Eikä taatusti mene sekaisin kenenkään muun kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tän luulis neidinkin sit tunnistavan omakseen :) Kiitos Amria! :)

   Poista
 3. Suloinen reppu! Minusta on niin hellyttäviä kaikki pienet suurine reppuineen, tosin ei tuo reppu minusta liian suurelta näytä. Lapset (valitettavasti?) kasvavat niin kovaa vauhtia, että kohta reppu on jo pieni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kaikki jää pieneks niin nopeesti.. Mutta sittenpä äiti pääsee taas ompelemaan uutta tilalle.. ;) Kiitos Hanna Mi! :)

   Poista
 4. Aivan huikea reppu! Itse kanssa jännityksellä odotan kun päiväkodit ja työt alkaa, hirmuista kyytiä se aika vaan menee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna :) Juu kyllä on aika jännät paikat edessä, tsempit teillekin uuteen elämänvaiheeseen! :)

   Poista
 5. Reppuhan on aivan mahdottoman suloinen!

  VastaaPoista
 6. Kiva reppu. Ensimmäinen kuva on tosi hellyyttävä, kun tytöstä näkyy repun takaa vaan hiustupsu :)

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihana reppu :) Todella taitavasti tehty!

  VastaaPoista
 8. Ei vitsit miten makee reppu! Ei voi kuin ihailla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Saara! Maanantaina tää pääseekin sitten tositoimiin! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...