lauantai 29. maaliskuuta 2014

Helmat hulmuaa jälleen

Yks päivä tässä taisin ääneen pohtia, että mitähän sitä seuraavaks ompelis... Isommalla neidillämme oli kyllä onneks heti vastaus valmiina; "sähän voisit ommella mulle mekon." :) No tämmönen sitte.
Kaavana Mekkotehtaan Orelma koossa 98/104, helma pidennettynä ja ohjeesta poiketen myös kaula-aukossa on kumppari. Kangas on jotain kirppikseltä ostettua venyvää matskua ja sitä on ihan hirvee määrä, enkä oikeesti tiiä mihin sen kaiken hukkais. :D Sitten vielä ihanan Helmoja ja hepeneitä -blogin ohjeella söpö ja helppo röyhelökukka rintaan ja tanssit voi alkaa! :)



8 kommenttia:

  1. Ihana mekko. Meidän hienohelma olisi tällaisesta ihan innoissaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) äkkiäkös säkin tämmösen surauttelet.. ;)

      Poista
  2. Tämä mekkohan on kuin ruusunnuppu, ihanan herkän väristä tuo kangas! Ja tuo kukkanen tuo kivan lisän mekkoon! Jokohan sitä itsekin pääsisi ensi viikolla ihan kunnolla mekkojen kimppuun....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihastuin juurikin tuohon kankaan hempeeseen väriin, siksipä se mukaan tarttuikin, vaikka sitä tulikin sitten metritolkulla.. :D Kiitos sulle kukkaohjeesta, pitäydyin tyylilleni uskollisena ja tein vaan sen yhden yksinäisen ruususen mekkoa koristamaan. :) Sun mekkotehtailuja odotellessa! ;)

      Poista
  3. Sie olet minun loman aikana ehtinyt tehdä vaikka mitä ihanuuksia :) Ihan pakko apinoida ainakin kauppakassi ja rusettipipa. Harmi kun meillä ei kumpikaan tytöistä suostu laittamaan mekkoa pitkähihaisen kanssa, olisi talvella niin söpöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Outi! :) Meillä on joku mekkobuumi meneillään, joka päivä pitäs joku mekko saada päälle.. onneks sentään saan ujutettua pitkähihasen alle, jos kaapista valkkaantuu lyhythihainen mekko.. :)

      Poista
  4. Kyllä on kaunis mekko ja niin ihanan värinen! Kirjaudunpa samalla lukijaksikin:-)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...