lauantai 5. huhtikuuta 2014

Taas pipoja

Mikään homma ei nyt tunnu valmistuvan, kauheesti tekee muka koko ajan jotain, mutta mitään ei saa kuitenkaan aikaseks. Nää pipotkin on vaan jääny bloggaamatta, valmiina ja käytössä nää on ollu jo jonkin aikaa. Itellekki pitäs vielä joku pipo ommella ja mieskin on tilannut taas yhden. Nooh, jos juhlis noi nuoremman tyttären synttärit ensin, niin sit ois enempi aikaa keskittyä ompeluksiin ja muihin.. :) Kangas Eurokankaan palalaarista. :)

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana pipo,miten tuo ruusuke on tehty,onko ohjetta jossain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milmajohanna :) Mekkotehdas -kirjasta otin idean, mutta ite tein ruusukkeen leikkaamalla pitkän pätkän n. 3-4 cm levyistä kangassuiroa, ompelin kaks poimutuslankaa (suoraommel mahd. pitkällä tikillä) suiron keskelle vierekkäin, rypytin kiristämällä poimutuslangoista ja neulasin ja ompelin spiraalina poimutuslankojen välistä pipoon kiinni. Tajusko tästä mitään? :D

   Poista
 2. Kaunis pipo! Ihanasti olet tehnyt ruusukkeen. Eikö tuota kutsuta frillaksi :)

  VastaaPoista
 3. Pipoja aina tarvitaan, meillä niistä on pulaa, kun en saa aikaiseksi tehtyä niitä (edelleenkään) :). Meilläkin on tämä kevät aina melkoista juhlahumua, just tuossa mietiskelin jo, että millaisiahan synttärimekkoja sitä tänä vuonna ompelisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja varsinkin niitä mekkoja aina tarvitaan! :D Meillä on huomennakin luvassa yhdet synttärit, mutta en oo ees kerinny viel ajatteleen, että mitkä mekot sitä laittas, hups! Onneks noita mekkoja taitaa olla kaapit väärällään.. ;)

   Poista
 4. Söötti pipo. :) Tämä onkin nätin näköinen frilla. Pitäisi tehdä kesää varten peruspertsaa ja tällainen olisi kiva lisä vaikka mihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) näillä hörhelöillä kyllä tosiaan piristää sen peruspertsan helposti ja yleensä tytöt ihastuu mihin tahansa vaatteeseen, kunhan siinä vaan on jotain hörhelöö :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...