keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Vauvalle

Body ja pöksyt, koko n. 68cm. Bodyja en oo ikänä ennen ommellu (taisiis tää on toka versio tässä kuvassa, kun ekan samanmoisen tein erehdyksessä liian isoa kokoa). Ja ekan kerran surruuttelin myös kaksoisneulalla. Ei menny ihan putkeen, mutta syytän konetta.Aplikointejakin suunnittelin, mutta mulla ei ollutkaan kaksipuoleista liimaharsoa (tai en ainakaan just sillon löytänyt), enkä sitten malttanut olla ompelematta, joten näistä tuli tosiaanki ihan vaan tylsät peruskledjut. :) Housujen puntteihin oisin mielelläni laittanut resorit, mutta sopivan väristä en tietenkään omista varastoista tähän hätään löytänyt. 

Samainen ihana poju sai myös retrolakanat. Kankaan leveys ei riittänyt, joten pussilakanan toinen puoli on ihan vain valkoista lakanaa. Kangas on anopin kätköistä saatua. <3 Sitä jäi vielä tilkku jäljelle ja pitäis keksiä siitä jotain kivaa. :)
4 kommenttia:

 1. Nuo vauvojen ja lasten retrokankaat, varsinkin aidot, on kyllä niin ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! :) Tää kangas on ollut mulla kaapissa kauan ja oon vaan välillä hiplaillut sitä, että mitä ihmettä mä tästä ihanuudesta keksin meidän tytöille. Noh, pojalle tästä sitten viimein valmistui.. :) Meidän isommalla tytöllä on kyllä yks ostettu kesämekko samanlaisesta kankaasta, mutta vaaleansinisellä taivaalla.

   Poista
 2. Pienestä tilkusta voit tehdä kauratyynyt lämmittämään pipiä masua tai pientä flunssa potilasta. Meillä on tytöillä omat kauratyynyt (nallen muotiset) ja niitä lämmitetään joskus ihan mukavuuden halusta :)

  T. Ellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea Ellu! :) Pipityynyt oliskin nyt tarpeen, kun täällä on pidetty sairastupaa jo pari viikkoa, eikä loppua näy..

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...