lauantai 8. helmikuuta 2014

Mekkonen

Ompelu on tökkinyt pahasti jo piiiitkäään. Jollain helpolla oli yritettävä saada ompeluinnostus taas viriämään. Turvauduin jälleen Mekkotehdas-kirjaan ja etsin helpoimman kaavan, jotta ei tulis suurempia mokia. :) Kaavaksi valikoitui Elina, koossa 104. Aplikaation tilalle tuttu ja turvallinen pitsiliina (joka on ruskea, vaikka näyttääkin kuvassa mustalta). Pitsiliina löytyi äidin varastosta, se on mummuni virkkaama. <3


Kangas on kirppikseltä joskus muinoin ostettu, puuvilla-pellavaa. Mekon kaula-aukko on ehkä turhan iso, täytyy muistaa ens kerralla pienentää. Muistaakseni myös kavensin ja pidensin kaavaa jonkin verran. Sovituskuviakin ois joskus kiva laittaa, kun muistais ja jaksais.. :) Ei menny ihan putkeen tämänkään ompelu, eli innostus jäi vähän laimeaksi.

4 kommenttia:

 1. Ihana mekko! Ja tosi kiva idea tuo pitsiliina :) täällä myös ekaa kertaa kokeilussa mekkotehdas. Vähän on vielä opettelua, mutta toivottavasti onnistuu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mekkotehtaan mekot on ihania ja tämä oli oikeasti helppo, mä vaan onnistuin töpeksimään kanttauksen kanssa, oli niin kapeaa mun kanttinauhani. :)

   Poista
 2. Ihanaa herkkyyttä tuossa ompelemassasi mekossa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...