keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Roolivaatteita

Lasten itsetehtyihin joulupaketteihin kääräisin tänä vuonna prinsessajuttuja. Isommalle tytölle prinsessamekko Mekkotehtaan Katariina-kaavalla. Kangas on kirppikseltä eurolla ostettua pussilakanaa. Alareunan hörhelö kirppiksen ilmaiskorista mukaan napatusta verhosta. Pitsit niinikään kirppikseltä. Sori vaan, mekko kuvattu ryppysenä, mutta eipä se taida muutenkaan kovin kauaa sileänä pysyä. :)


Pikkusiskolle tyllihame/tutu samaisesta ilmaiskorin verhosta ja pienestä palasesta tylliä, jonka sain kaverilta. :) Tämä on tehty ihan vaan solmimalla kangas-/tyllisoirot silkkinauhaan, eli erittäin helppo ja nopee juttu, ilman ompelua. Ohjeita löytyy pinterestistä ja muualta vaikka kuinka. :)


Ja sitten päätin, että ehkä mä kehtaan antaa omatekemiä myös tyttöjen serkuille. Eli kummityttö sai myös prinsessamekon samalla kaavalla. Kangas taaskin kirppikseltä, mutta tällä kertaa verhoa. ;)


Ja sitten kummitytön pikkuveljelle nopeana ompeluksena viitta ja naamio. Naamion kaavan tulostin täältä. Ei tullu ihan priimaa naamiosta, mutta sai kelvata. :D Tähän kankaat eurokankaan palalaarista.2 kommenttia:

  1. Serkut ihastuivat roolivaatteisiinsa kovasti! Tyttö vietti eilisen päivän mekossaan ja poika pyysi pariin otteeseen solmimaan viitannauhoja. Kiitos vielä tädille!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...