perjantai 27. joulukuuta 2013

Pipotehtaan tuotoksia

Joulupukki muisti mua SAUMURILLA! JEE! :D Sain sen kylläkin jo ennen joulua ja pääsin harjoittelemaan sen käyttöä surauttelemalla pukinkonttiin pipoja.
Pitsikoriste virkattu tämän liinan ohjeella, toki siis virkkasin pelkän liinan keskustan. :) Ja virkatun lumihiutaleen ohjeen löysin täältä, Puikkokuumetta -blogista. :)



Pari miekkostaki joutu pipojen uhreiksi! :D Niihin neuloin väriläiskäksi omat "merkit". :)



Ja vielä yks kukkapipo. Tämä meni ystäväni äidille, joka oli sovitellut tätä tekemääni synttärilahjapipoa, ja toivoi itselleen samanmoista punaisella kukalla. :) Vähän erilainenhan siitä tietenki tuli. Kukasta tuli, ööh, jättimäinen, (mutta taisin pienentää sitä vähän vielä tämän kuvan ottamisen jälkeen?) enkä tajunnut tehdä vuorta tuosta kukkakankaasta, mutta eipä näistä käsistä koskaan taida kahta täsmälleen samanlaista tullakaan. ;)


Jatkossa ajattelin muokata pipokaavaa vähän lörpöttävämmäksi, mä leikkelin näitä nimittäin aika summassa ja niistä tais tulla aika päänmyötäisiä, mikä ei vissiin oo ihan muodinmukaista...?! :D

No mutta, sitte vielä esittelyyn neulottu pipo. Tein tän itelleni, mut samanlainen meni myös siskolle. :) Inspiraatio Koukutettu-blogista ja pipon ohje siis Prosessineulojalta.


Että semmosia. Saumuriharjoittelut jatkukoon! :)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...