tiistai 3. kesäkuuta 2014

Hameesta kassi

Kierrätyshaaste jatkuu! :) Jostain syystä kaapit notkuu kutistuneita vaatteita. Tääkin hame ois ollu kiva ihan päälläkin, mutta ku ei! Siispä ompelin sen kassiksi, jotta tulee edes jossain muodossa käyttöön. Näitä hamekasseja oon ihaillut monessakin paikkaa, mutta kyllä tärkeimpänä nousee mieleen tämä Hääräämön Lauran ompelema kassi, ihana! Leikkasin helmaa lyhyemmäksi ja helmapalasta leikkelin ja ompelin kantohihnat ja röyhelöreunukseenkin siitä riitti. Ekan kuvanhan tajusin ottaa vasta, kun projekti oli jo aloitettu, mutta näkeehän tästäkin jotain. :)


Rypytin kassin pohjan ennen kiinniompelua, otin napin talteen ja laitoin yläreunaan koristeeksi röyhelöä. Vuorta en ainakaan tällä erää laittanut ollenkaan, oishan senkin voinut vaikka jostain vanhasta t-paidasta ommella, mutta menee ihan hyvin ilmankin! :)



Eikun rantsuun vaan ku ilmat taas lämpiää, hyvin mahtuu pyyhkeet ja eväät ja varmaan paljon muutakin tarpeellista! :)


14 kommenttia:

  1. Onpa hauska kassi. Kaikkee sä keksit. Onko noissa läppien alla oikeat taskut?
    Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari :) Ei tää kyllä mikään mun keksintö ole, netti on tulvillaan inspiraatiota! :D (Voisinkin vielä linkittää tähän yhen inspislähteen, nyt kun tuli puheeks.) Mutta juu, läppien alla on taskut, tosin ne on mun mielestä turhan hankalat avata, koska siis kiinnityksenä on ihan tavallinen nappi, mutta ne lävet on piilossa tuola läpän sisällä. Mutta pysyypähän paremmin pikkusälä tallessa. ;)

      Poista
  2. Laukku näyttää just passelin kokoiselta, sopii tarpeeksi paljon tavaraa :). Kauniita yksityiskohtia ja laukun malli on kaunis myös. Minullakin löytyi kaapista kummallisesti kutistuneita vaatteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän kyllä tosiaan mahtuu paljon tavaraa, ei tässä ihan pelkkää lompakkoo ja puhelinta viitsis kanniskella. :D Onneks Krista meille järkkäs haasteen, ni saa ne oudosti kutistuneet vaatteet taas käyttöön! :)

      Poista
  3. Ai, hurja, miten nätti! :) Minä tulin sinulle vastavierailulle. Taidankin jäädä vakiasukkaaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kun kiva että tulit! :) Ja kiitos, omastakin mielestä tästä tuli nätti, ihan varmasti pääsee käyttöön! :)

      Poista
  4. Ihanan värisestä hameesta muotoutui sinun käsissäsi reippaan romanttinen kassi! Tosi hieno kierrätysompelu taas tämäkin (onneksi mää en luvannut teille mitään palkintoa hienoimmasta työstä, olisin saanut antaa jokaiselle ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos.Tää haaste on kyllä ollu ihan mahtava, koko ajan surraa aivoissa, että mitähän sitä sitten tekis.. :D

      Poista
  5. Kätevän näköinen kassi, hieno tuunaus! :)

    VastaaPoista
  6. Ompas ihana kassi ja näppärän oloinen kun on pienet taskutkin! Täältä löytyikin kiva blogi pullollaan hienoja töitä! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...