sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Nupparityyny

Vanhan nupparityynyn kumppari katkes vihdoin. Aika kauan se kestikin, on meinaa venyny ja paukkunu jo tosi pitkään. Uuden neulatyynyn matskut löyty laatikosta valmiiks leikattuna, siellä ne odotti kiltisti, että vanha antaa periks. :D Mut siis olipa hyvä, että oli valmiina, ties kuin kauan oisin muuten vetkutellu. Viisaampana olin leikannu nyt myös vähän leveämpää kuminauhaa ku edellisessä... :)4 kommenttia:

 1. No kylläpä tuli sievä ja näppärä neulatyyny. Tuollaisessa tarvikkeet ovat juuri niin lähellä kuin pitääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli :) mulla on myös sormusneulatyyny, jota oon pitäny peukussa, siinä on vielä lähempänä ;) se vaan tuppaa pyörimään sormessa, jollon tulee hutipistoja..

   Poista
 2. Ihana neulatyyny. Mulla olis kans tarkoitus tehdä neulatyyny, on vaan mennyt vähän aikaa kun olen kerännyt "tarvikkeita" sitä varten. Eli hiuksia :) ompelukurssin ope sanoi että hiukset paras neulatyynyn täyte kun teroittavat neulaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo muuten, mä olen lukenut tästä hiustäytteestä muistaakseni Sormustin-blogissa ja sillon kyllä ajattelin itekin käyttää hiuksia, mutta nyt kun tää oli ajankohtaista, niin se oli kyllä päässyt unohtumaan ihan täydellisesti.. ! ..täytysköhän itekin alkaa keräämään, vai vierailisko jossain kampaamossa ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...