perjantai 29. marraskuuta 2013

Joulukalenteri

Lapsosten uusi joulukalenteri. Tätä on tehty turhan kauan ja vähän hampaat irvessäkin ehkä. :D Numerot painettu samalla tekniikalla kuin tekstit näihin pyyhenipsuihin. Pussukoiden reunapitsit virkattu anopilta saaduista langoista. Kaveri ehdotti, että tekisin taustakankaasta sellaisen, että siinä voi pitää säilytyspussukoita ympäri vuoden. Noni, eli taustakankaassa on nyt 24 nappia. Niihin voi sit ripustella joulun jälkeen isompia pussukoita pinneille, harjoille ja muulle roinalle. Sit kun siis saan ommeltua niitä toisia pussukoita. (voi olla, että se muu roina saa vielä lojua ympäriinsä jonkun aikaa). :)



Mutta nyt saa joulukuu tulla. Meillä näihin pussukoihin piilotetaan mm. jouluisia väritystehtäviä, lauluja ja loruja, pieniä askartelutehtäviä ja sitten sitä pikkusälää (tarroja, pinnejä, kynsilakkaa..) ja välillä jotain herkkuja. Mukavaa joulun odotusta kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Mäkin ompelin viime vuonna joulukalenterin tilkuista. Tänä vuonna se sitten viimein pääsi seinälle ja just äsken kävin piilottamassa sinne suklaata, ennen ku Essukka tulee töistä. Pahus vaan kahteen viimeseen luukkuun ei riittänyt.. mutta joo, on toi kyllä aika paljon nätempi toi sun tekemä:)
    Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kahteen vikaan luukkuun laitat sit vaik niitä joululauluja, voitte sitte yhessä hoilotella :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...