lauantai 14. syyskuuta 2013

Ongelle...

Meidän isi-mies on innokas kalamies ja isommalle tytölle yksi viime kesän riemuista oli lähteä isin kanssa ongelle. Sitten kun isi oli omineen kalareissuillaan, niin meillä istuttiin vannassa onkimassa. Itse bongasin jostain (pinterest?) mahtavan idean kankaisista kaloista ja puisesta virvelistä... ja eikun tuumasta toimeen! Virvelin nikkaroi se meidän perheen kalamies! :)
4 kommenttia:

 1. Hihhii, etenki virveli on munkin mielestä hieno, kelakin toimii siis! :D kaloihin ois voinu panostaa enempiki, mut ku piti saada nopeesti valmista :D Kuvassahan siis vain osa fisuista! ;)

  VastaaPoista
 2. Magneetti ois hyvä ongessa ja kaloissa vai miten tän kanssa leikitään, kuka laittaa kalat koukkuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, magneetti tosiaan ois se paras tässä(kin) onkipelissä, koska kyllähän noi kalojen lenkit joutuu joka kerta "avaamaan" ennen onkimista. :D Koukun pyörimistä estämään pujotin siimaan pillin, (joka ei nyt tietty sit näy kuvassa), mutta toimii, kun kelaa siiman siten, että pilli kiilautuu virvelin ja koukun väliin. Helpotti kummasti saaliin saamista! :) Tosin tällä ei olla ongittukaan pitkään aikaan, paitsi synttäreillä, mutta saaliina oli jotain ihan muuta kuin pehmokaloja! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...